Tajný program CIA a výzkum cestování v čase(中情局的秘密計劃和時間旅行研究)

Tajný program CIA a výzkum cestování v čase(中情局的秘密計劃和時間旅行研究)

來源:Věděním ke svobodě(從科學到自由)


Časoprostorové portály se objevují v mnoha knihách, sci-fi filmech a videohrách. Některé portály spojují dvě vzdálená místa, jiné portály přesouvají v čase zpět nebo vpřed a ty nejmocnější portály přemosťují dvě různé dimenze.

時空之門出現在許多書籍、科幻電影和電子遊戲中。有些傳送門連接兩個遙遠的地方,有些傳送門則可以在時間上向後或向前移動,而最強大的傳送門則可以連接兩個不同的維度。

Většina lidí předpokládá, že tyto brány existují pouze ve filmech a fantazii, ale existují stopy svědčící o tom, že takové portály fungovaly na naší planetě ve starověku a dost možná jsou zde i v současnosti.

大多數人認為這些傳送門只存在於電影和幻想中,但有線索表明,這些傳送門曾在遠古時代在我們的星球上運行過,而且很可能至今仍然存在。

Podle dvou amerických informátorů z Národní bezpečnosti USA, vyvinulo ministerstvo obrany technologii pro cestování v čase už před více než 40 lety. Údajně již v roce 1967 používala americká vláda plně funkční zařízení pro cestování časem postavené na kvantové technologii podle vynálezů Nikola Tesly.

據兩位美國國土安全部的告密者稱,美國國防部早在 40 多年前就開發了時間旅行技術。據稱,早在 1967 年,美國政府就在尼古拉-特斯拉(Nikola Tesla)發明的量子技術基礎上,使用了一種功能齊全的時間旅行裝置。


Tato technologie byla používána k utajení výstavby vojenských zařízení a také k poskytování politických a ekonomických výhod tím, že věděli, co přinese budoucnost. Někteří říkají, že CIA zabavila Teslovy dokumenty o teleportaci krátce po jeho smrti.

這項技術被用來掩蓋軍事設施的建造,同時透過了解未來會發生什麼來提供政治和經濟優勢。有人說,中央情報局在特斯拉死後不久就沒收了他的傳送文件。

Michael Relfe, jeden z těchto dvou informátorů, je bývalý člen amerických ozbrojených sil. Tvrdí, že byl členem přísně tajné americké operace.

兩名告密者之一邁克爾-雷爾夫(Michael Relfe)是前美國武裝部隊成員。他聲稱自己曾參與美國的絕密行動。

Byl naverbován v roce 1976 a dalších 20 let strávil tak, že udržoval a rozšiřoval jednu ze dvou amerických kolonií na Marsu. Tyto základny sloužily jako strategická výzkumná a obranná místa. Pro zachování jejich utajení byly vybudovány v budoucnosti.

他於 1976 年被招募入伍,在接下來的 20 年裡,他一直在維護和擴大美國在火星上的兩個殖民地之一。這些基地是戰略研究和防禦基地。為了保密,這些基地都建在未來。

Michael Relfe řekl, že poté, co sloužil 20 let v kolonii na Marsu jako součást vzdáleného týmu, mu byla provedena věková regrese a byl poslán zpět v čase. Tvrdil, že to byl obvyklý postup. Členové personálu mají před propuštěním zablokované nebo vymazané i určité části paměti.

邁克爾-雷爾夫說,作為遠程小組的一員,他在火星殖民地服役 20 年後,被年齡倒退並送回過去。他說這是標準程序。工作人員在被釋放前也會被屏蔽或清除某些部分的記憶。


(ilustrační obrázek) (插圖)

Dr. Andrew D. Basiago byl účastníkem projektu DARPA Pegasus (1968-1972), který se zaměřoval na cestování časem v časoprostorovém hologramu. Tvrdil, že CIA aktivně školí skupiny nadaných amerických školáků, aby se stali první generací průzkumníků v čase.

安德魯-D-巴西亞戈博士曾參與 DARPA 飛馬計畫(1968-1972 年),該計畫主要研究時空全像圖中的時間旅行。他聲稱,美國中央情報局正在積極培訓一批有天賦的美國學童,使他們成為第一代時間探索者。

Děti byly pro tuto misi vhodnější z několika znepokojivých důvodů. Byly považovány za ideální kandidáty kvůli své čisté mysli, kvůli nedostatku předpojatostí nebo předchozích zkušeností.

出於幾個令人不安的原因,兒童更適合執行這項任務。他們被認為是理想的人選,因為他們思想純潔,沒有偏見,也沒有過去的經驗。

Americká vláda se zajímala o účinky cestování časem na mladá těla a mysli. Dospělí dobrovolníci se totiž obvykle po několika cestách zbláznili. Ale naivní děti měly málo dřívějších zkušeností a přesvědčení, které by je mohly přivádět k šílenství.

美國政府擔心時間旅行會影響孩子的身心。成年志工通常在旅行幾次後就會精神失常。但天真無邪的孩子們沒有什麼先前的經驗或信仰會讓他們發瘋。

Další využití kvantové technologie bylo nalezeno v politické kontrole. Podle Dr. Basiaga jsou budoucí politici včas informováni o rolích, které budou v budoucnu hrát. Řekl, že na začátku 70. let v Albuquerque v Novém Mexiku byl přítomen u oběda, na kterém byli George H.W. Bush a George W. Bush informováni o svém budoucím předsednictví.

量子科技的另一個用途是政治控制。根據巴西亞戈博士的說法,未來的政治家們很早就被告知了他們在未來將扮演的角色。他說,20 世紀70 年代初,在新墨西哥州阿爾伯克基市,他參加了喬治-H-W-布希和喬治-W-布希的午餐會,在午餐會上,喬治-H-W-布希和喬治-W- 布希聽取了關於他們未來擔任總統的情況介紹。

Prezidenti Jimmy Carter a Bill Clinton byli také navštíveni přes technologii cestování v čase.

吉米-卡特總統和比爾-柯林頓總統也曾透過時空旅行技術拜訪他們。

V roce 1982 se říkalo, že byl prezident Obama osloven ještě jako student na UCLA.

1982 年,有傳言稱歐巴馬總統在加州大學洛杉磯分校就讀時,有人曾與他接觸。

Aby toto tvrzení podpořili, existuje mnoho výpovědí svědků, kteří s Obamou navštěvovali vysokou školu. Dosvědčili, že se na večírcích často opíjel, a pak tvrdil, že je budoucím prezidentem Spojených států… Byla jeho jistota založena na předpovězených znalostech?

為了證實這項說法,有許多與歐巴馬一起上大學的人提供了證人證詞。他們證實,歐巴馬經常在派對上喝醉,然後聲稱自己是未來的美國總統.......他的肯定是基於預知嗎?

Basiago také tvrdí, že si už v roce 1971 prohlížel snímky z útoku na Dvojčata z 11. září 2001. Byly získány z budoucnosti a přivezeny zpět k analýze. To znamená, že americká vláda věděla o 11. září tři desetiletí dopředu.

巴西亞戈還聲稱,他早在 1971 年就看到了 2001 年 9 月 11 日雙子星大樓遇襲的圖像。這些圖像是從未來提取回來進行分析的,這意味著美國政府提前三十年就知道了 911 事件。

Podle informátorů je tato technologie držena v tajnosti, přestože ji financuje veřejnost.

據告密者稱,這項技術是保密的,儘管它是由公眾資助的。


překlad © www.aluska.org 2024 / zdroje: -1.-, -2.-

翻譯 © www.aluska.org 2024 / 資料來源:-1.-, -2.-

原文:https://aluska.org/tajny-program-cia-a-vyzkum-cestovani-v-case/

留言

熱門文章