Slyšíte opakovaně vysokofrekvenční zvonění?(您是否聽到重複的高頻鈴聲?)

Slyšíte opakovaně vysokofrekvenční zvonění?(您是否聽到重複的高頻鈴聲?)

來源:Věděním ke svobodě(Aluška:從科學邁向自由)


Mnoho lidí občas slýchá vysoké frekvence, které nesouvisí s nedostatkem vitamínu D, ani nemají tinnitus, nebo zánět středního ucha. Existuje ještě další příčina, proč můžete takový zvuk slyšet a tím je Energie. Tyto frekvence souvisejí s vaším procesem duchovního probuzení a rozvzpomínáním se na to, kým skutečně jste.

許多人偶爾會聽到高頻率的聲音,這與缺乏維生素 D 無關,也與耳鳴或中耳炎無關。你可能會聽到這種聲音還有一個原因,那就是能量。這些頻率與你的精神覺醒過程和記住自己的真實身份有關。

Mnozí lidé jsou přesvědčeni o tom, že jsme jako druh během své historie na Zemi již zažili změny a rozvoj v naší DNA. Takovou etapou procházíme i v této době. Vysoké frekvence, které někteří jedinci slýchávají, mohou být spojeny právě s rozvojem DNA.

許多人認為,在地球上的整個歷史中,我們作為一個物種已經經歷了 DNA 的變化和演化。我們現在也正在經歷這樣一個階段。有些人聽到的高頻率可能與 DNA 的演化有關。

Naše těla tvoří hlavně voda. Nedávné studie ukázaly, že různé zvuky a frekvence mají vliv na molekuly vody, o čemž svědčí slavný výzkum Masaru Emota, který využíval zvuky a myšlenky k restrukturalizaci molekul vody.

我們的身體主要由水構成。最近的研究表明,不同的聲音和頻率會影響水分子,著名的江本勝(Masaru Emoto)的研究就是證明,他利用聲音和思想來重組水分子。

O něco méně známý výzkum Dr. Leonarda Horowitze na téma posvátné solfeggio frekvence také naznačuje, že existují určité frekvence, které ovlivňují naši genetickou strukturu a schopnost léčit se zevnitř. Na buněčné úrovni se tyto frekvence a zvuky přeměňují na svou nejkoncentrovanější formu energie, vibrace.

倫納德-霍洛維茨博士(Dr. Leonard Horowitz)對神聖的索爾費戈頻率(solfeggio)的研究鮮為人知,他的研究也表明,某些頻率會影響我們的基因組成和從內部治癒的能力。在細胞層面,這些頻率和聲音會轉化為最集中的能量形式 -- 振動。

Celá naše sluneční soustava v současnosti zažívá velké změny a jak postupujeme hlouběji do vesmírného fotonového pásu, vnímané energie se budou nadále zvyšovat. Tyto fotonové energie hypoteticky ovlivňují genetickou strukturu naší DNA.

我們的整個太陽系目前正經歷重大變化,隨著我們深入宇宙光子帶,感知到的能量將繼續增加。這些光子能量可能會影響我們 DNA 的基因結構。

Hypnoterapeutka Dolores Cannon, která svůj život zasvětila regresím minulých životů, věřila, že tyto vysoké frekvence jsou spojeny se zvyšováním frekvence našeho těla, jak se Země posouvá do vyšší dimenze. Mnozí považují tyto vysoké zvuky za doprovodný jev našeho genetického přeprogramování. Tyto zvuky jsou prospěšné pro váš genetický a duchovní vývoj.

催眠治療師多洛雷斯-坎農(Dolores Cannon)一生致力於前世回溯,她認為這些高頻率與我們身體的頻率隨著地球進入更高維度而增加有關。許多人認為這些高音頻是我們基因重編程的伴隨效應。這些聲音有利於你的基因和精神發展。



Ověřující cvičení
驗證練習

Pokud si lámete hlavu nad otázkou, jestli se ve vašem případě jedná o tinnitus, či jinou zdravotní příčinu, nebo slyšíte vysokofrekvenční energii, zkuste tento jednoduchý experiment.

如果你想知道你的情況是否是耳鳴或其他醫學原因,或者你是否聽到了高頻能量,請嘗試這個簡單的實驗。

Někteří lidé jsou citlivější na energie a dokážou je nejenom vnímat rukama, ale také je dokážou slyšet. U takových lidí je šance, že budou občas slýchat vysoké frekvence, vyšší, než u průměrného člověka, který tolik citlivý není. Možná se teď ptáte sami sebe, jak to prakticky ověříte sami u sebe.

有些人對能量比較敏感,不但能用手感覺到能量,還能聽到能量。與不太敏感的普通人相比,這些人偶爾聽到高頻的可能性更大。現在你可能會問自己,如何才能實際驗證這一點?


Postup je následující:
具體步驟如下:

Experiment provádějte večer před spaním, až se setmí. Potřebujete mít ticho. Ideální proto je, abyste spali sami. Navíc tím vyloučíte možnost, že budete kromě dechu vnímat i energie osoby vedle vás. Snažte se, aby vás nic nerozptylovalo.

在晚上睡覺前、天黑後進行實驗。您需要安靜。因此,理想情況下,你應該一個人睡覺。此外,這樣做還可以避免你在呼吸的同時感知到旁邊人的能量。盡量不要被任何事情分心。

Čím větší ticho a tmu budete mít, tím lépe vám experiment půjde. Ve dne je to horší, protože ticho, na které se potřebujete naladit, je rušeno denním cvrkotem a zvuky.

寂靜和黑暗越多,實驗就越順利。白天的情況更糟,因為你需要調整的寂靜會被白天的鳴叫和聲音干擾。

Uklidněte svou mysl a uveďte se do relaxovaného duševního i tělesného stavu. Uvolněte své tělo, vypusťte z hlavy chaotické myšlenky a nějakou dobu se jen zklidňujte. Dýchejte pomalu, volně a nalaďte svůj sluch na ticho okolo vás.

靜下心來,讓自己處於放鬆的身心狀態。放鬆身體,拋開雜亂的思緒,花點時間讓自己平靜下來。慢慢地、自由地呼吸,讓聽覺適應周遭的寂靜。

Až budete připraveni, vyvolejte vysokofrekvenční energii.

準備好後,喚起高頻能量。

Prakticky to můžete udělat tak, že nad sebou buď otevřete kužel světla, nebo přivoláte své strážné anděly, nebo se začnete modlit. Proste Konstruktivní sílu Vesmíru o požehnání, ochranu, energii, o její vševědoucí a všemohoucí milost a přítomnost.

實際上,你可以透過打開頭頂的光錐、召喚守護天使或開始祈禱來做到這一點。向宇宙的建設性力量祈求祝福、保護和能量,祈求它無所不知、無所不能的恩典和存在。

Zatímco budete vyvolávat tyto vysoce konstruktivní energie a směřovat je na sebe, vnímejte, jak se změnilo ticho, které slyšíte.

當你喚起這些極具建設性的能量並將它們引向自己時,注意你聽到的寂靜發生了怎樣的變化。

Změnil se šum okolo vás?

你周圍的噪音有變化嗎?

Zatímco tato energie přichází, slyšíte šepot, třepotání křídel, zvonky, nebo vysoký pískot?

當這些能量進入時,你是否聽到了竊竊私語、翅膀扇動、鐘聲或高亢的尖叫聲?

Pokud ano, máte dar slyšet energii. Pro ověření vaší schopnosti tento experiment opakujte. Pokud budete opakovaně dosahovat stejných výsledků, jedná se o duchovní dar. Tento dar je užitečný, protože vás upozorňuje na přítomnost andělů a jiných vysoce konstruktivních bytostí, či frekvencí.

如果有,那麼你就擁有了聆聽能量的天賦。為了測試你的能力,請重複這個實驗。如果你反覆得到相同的結果,這就是一種精神天賦。這種天賦非常有用,因為它會提醒你天使和其他極具建設性的生命或頻率的存在。

Když to budete trénovat, postupem času v tom budete lepší a můžete objevit i další způsoby, jakými vaše hypersenzitivita funguje.

如果你堅持練習,隨著時間的推移,你的能力會越來越強,而且你可能會發現你的超敏反應還有其他的作用方式。


© aluska.org 2024

原文:https://aluska.org/slysite-opakovane-vysokofrekvencni-zvoneni/

留言

熱門文章