Pochopení aktivace 12 vláknové DNA(了解 12 鏈 DNA 的激活)

Pochopení aktivace 12 vláknové DNA(了解 12 鏈 DNA 的激活)


來源:Věděním ke svobodě(從科學到自由)11.2.2024

Během posledních dvou nebo tří desetiletí procházelo kolektivním vědomím mnoho zvláštních informací, převážně prostřednictvím channelerů, ale také lidí pracujících s hypnotickou regresí a dalších alternativních oblastech. Jádrem tématu je opakující se téma vícevláknové „šablony“ DNA, která přesahuje naši doposud známou fyzickou dvoušroubovici.

在過去的二三十年裡,許多奇怪的訊息在集體意識中流傳開來,其中大部分是透過通靈者,也有從事催眠回歸和其他替代領域工作的人。這個主題的核心是反覆出現的多股 DNA "模板",它超越了我們先前已知的物理雙螺旋結構。

Dolores Cannon byla jedna z vyšetřovatelek, která na tyto informace narazila během regresního sezení se svým klientem. Klient začal spontánně mluvit o tom, jak byli lidé původně navrženi pomocí 12vláknové šablony DNA (která byla následně vypnuta návrháři vyšších dimenzí, protože jsme se nevyvíjeli způsobem jakým chtěli).

朵洛莉絲-坎南(Dolores Cannon)是調查人員之一,她在與一位客戶進行回歸會話時發現了這一信息。這位客戶開始自發性地談論人類最初是如何使用 12 鏈 DNA 模板設計出來的(後來被更高維度的設計者關閉了,因為我們沒有按照他們希望的方式進化)。

Další zajímavý zdroj je kniha Voyageři od Ashayany Deane, což je dílo značné složitosti a detailů (vyplývající z let jejího přímého kontaktu s interdimenzionálními bytostmi z jiného světa). Kniha se hodně zmiňuje o 12vláknové šabloně DNA, která náleží „andělskému člověku“, neboli „pozemskému člověku“.

另一個有趣的資料來源是阿沙亞娜-迪恩(Ashayana Deane)所著的《旅行者》(Voyagers)一書,這是一本相當複雜和詳細的作品(源於她多年來與來自另一個 世界的次元生命的直接接觸)。書中多次提到屬於 "天使人" 或 "地球人" 的 12 鏈 DNA 模板。

Kniha dokonce popisuje i „deviantní“ 11vláknovou šablonu DNA náležející bytostem, kteří tak říkajíc nejsou „ze světla“.

這本書甚至描述了一種 "離經叛道" 的 11 鏈 DNA 模板,屬於那些所謂的非 "光明" 生物。

Mezi další knihy vyjadřující se k tématu 12vláknové DNA patří Preparing for Full Consciousness od Hanneke Jennings (channelované dílo), We Are the Nibiruans od Jelaily Starr, Kryon – The Twelve Layers of DNA od Lee Carrolla a pravděpodobně bude i pár dalších.

其他評論12 鏈DNA 主題的書籍還包括漢內克-詹寧斯(Hanneke Jennings)所著的《為完全意識做準備》(通靈作品)、傑萊拉-斯塔爾(Jelaila Starr)所著的《我們是尼比魯人》(We Are the Nibiruans)、李-卡羅爾(Lee Carroll)所著的《克里翁 -- DNA 的十二層》(Kryon - The Twelve Layers of DNA), 可能還有其他一些書籍。

Toto téma se zjevně objevilo v našem společném vědomí za určitým účelem. V této zajímavé epoše lidstva si více uvědomujeme kým skutečně jsme a snažíme se s tím aktivně pracovat. Nestačí totiž jen věřit nebo vědět, že v sobě máte vícevláknovou mnohorozměrnou šablonu DNA. Samotné poznání nestačí k plné aktivaci. Počáteční probuzení je pouze začátkem znovuzískání vaší osobní moci a suverenity. Je to o seriózní transformační práci.

這個主題出現在我們的集體意識中顯然是有目的的。在人類這個有趣的時代,我們越來越意識到我們是誰,並試圖積極地與之合作。因為光是相信或知道自己體內有一個多線多維 DNA 模板是不夠的。僅有知識還不足以完全激活它。最初的覺醒只是重新獲得個人力量和主權的開始。這是一項嚴肅的變革工作。

 


Co přesně znamená aktivace 12vláknové DNA
啟動 12 股 DNA 究竟意味著什麼?

Ale „normální“ člověk má mít pouze 2 řetězce DNA – odkud pochází zbylých 10?

但一個 "正常" 的人應該只有 2 條 DNA 鏈,其他 10 條又從何而來呢?

V oblíbeném channelovaném díle Barbary Marcinakové Plejádská agenda, sdílí inteligence, která jejím prostřednictvím mluví, zajímavé poznatky týkající se „chybějících“ deseti vláken. Zde jsou v bodech shrnuty nejdůležitější mšlenky ze zmíněné knihy.

在芭芭拉-馬西納克(Barbara Marcinak)廣受歡迎的通靈作品《昴宿星人議程》(The Pleiadian Agenda)中,透過她說話的智能體分享了關於 "缺失" 的10條DNA鏈的有趣見解。以下是該書中最重要的觀點要點總結。

 

Plejáďané o „aktivaci 12vláknové DNA“:
昴宿星人關於 "激活 12 鏈 DNA" 的觀點:

– Původní lidé měli 12 řetězců DNA, které pomohly vyvíjet různé civilizace ve vesmíru.

-- 最初的人類有 12 條 DNA 鏈,幫助發展了宇宙中的各種文明。

– Před 300 000 lety „bohové stvořitelé“ geneticky degradovali lidi na 2 řetězce DNA a zahájili tak vládu strachu a manipulace ze 4. dimenze (také označované jako nižší astrál).

-- 30 萬年前,"創世神" 將人類的 DNA 基因降級為 2 股,從而開始了來自第四維度(也稱為低星際)的恐懼和操縱統治。

– Dalších 10 vláken – světelně kódovaných vláken – bylo ponecháno odpojených.

-- 其他 10 條 DNA 鏈 -- 光編碼鏈 -- 被斷開。

– „Původní plánovači“ vyzvali „Světelnou rodinu“, aby se inkarnovala do lidských pozemských těl a přinesla tak znovu světlo a informace.

-- 「最初的策劃者」號召「光之家族」投生到地球人類的身體中,再次帶來光明與訊息。

– Jejich cíl: Znovu v lidech připojit a aktivovat 10 světelných kódovaných vláken DNA

-- 他們的目標是:重新連接和激活人類體內的 10 條光編碼 DNA 鏈。

– „Rodina světla“ se sem nyní inkarnuje ve velkých počtech, zatímco se frekvenční matrice planety posouvá vzhůru (podporováno konstruktivní prací Dolores Cannon a dalších vysoce duchovně vyvinutých učitelů a léčitelů).

-- 隨著地球頻率矩陣的上移(朵洛莉絲-坎南和其他高度靈性進化的教師和治療師的建設性工作提供了支持),"光之家族" 現在正大量在這裡化身。

– Během této doby frekvenčního přechodu můžeme získat zpět naše multidimenzionální dědictví

-- 在這個頻率轉換時期,我們可以重新找回我們的多維遺產。

Dále kniha prohlašuje: „Úkolem, který máte před sebou, je vědomě řídit, zamýšlet a chtít vývoj vaší DNA,“ a „Vlákna kódovaná světlem nesou jazyk světelné geometrie, která nese příběhy o tom, kdo jste.“… „Je to věk, kdy lidstvo fyzicky mutuje před vašima očima a doslova se mění v multidimenzionální bytosti.“

接下來,這本書指出:「你面前的任務是有意識地控制、思考和希望你的DNA的發展」,「光編碼的纖維攜帶著光幾何的語言,承載著你是誰的故事。」… “這是一個人類在你眼前發生物理變異並真正轉變為多維存在的時代。”

Během posledních 30 let bylo objeveno, že DNA je nejzajímavější součástí mikrobiologického hardwaru. Průkopnický výzkum Dr. Petera Gariaeva a dalších, nás přivedl k pochopení, že DNA využívá zvuk a světlo jak k ukládání informací, tak k přenosu zpráv a informací. Dokáže převést zvuk na světlo a naopak.

在過去的 30 年裡,人們發現 DNA 是微生物硬體中最有趣的部分。彼得-加里亞夫博士等人的開創性研究讓我們了解到,DNA 利用聲音和光來儲存訊息,並傳遞訊息和資訊。它可以將聲音轉換成光,反之亦然。

Naše fyzická struktura DNA obsahuje odpovídající energetické nadstavby, kterými jsou naše fyzická těla spojena s energetickým tělem Vše fyzické má i nefyzický protějšek. Co je magnet bez magnetického pole?

我們的物理 DNA 結構包含相應的能量上層建築,這些上層建築將我們的物理身體與能量身體連接起來,一切物理都有非物理的對應物。沒有磁場的話那磁鐵是什麼?

 


Metagenetika a aktivace DNA
元遺傳學和 DNA 激活

Vznikající věda, metagenetika, je podložená a aplikovaná prostřednictvím práce Petera Gariaeva v oblasti vlnové genetiky. Chápe, že potenciální DNA tvoří rozhraní biologického organismu s hyperdimenzionální „životní vlnou“. Životní vlna je zodpovědná (a dává vzniknout) konkrétnímu fyzickému druhu, nebo individuální identitě v časoprostoru, nelokálním nasměrováním aktivity tří procent kódující DNA k vytvoření druhově specifických, individualizovaných těl.

彼得-加里亞夫(Peter Gariaev)在波浪遺傳學領域的工作為一門新興科學 -- 元遺傳學提供了基礎和應用。他認為,潛在的 DNA 構成了生物有機體與超維度 "生命波" 的界面。生命波負責(並產生)特定的物理物種,或時空中的個體身份,它透過非局部地指導百分之三的編碼 DNA 的活動來創造特定物種的個體化身體。

Takto metagenetiku vysvětluje spisovatel Sol Luckman. V Luckmanově modelu představuje nekódující/potenciální DNA hyperdimenzionální rozhraní mezi zvukovou a světelnou doménou.

作家索爾-勒克曼(Sol Luckman)就是這樣解釋元遺傳學的。在勒克曼的模型中,非編碼/潛在 DNA 代表了聲域和光域之間的超維度介面。

DNA je ve skutečnosti „kvantová anténa“, náš biologický most do „jednotného pole“. Je to subkvantová nelokální sféra nekonečných informací a nekonečné potenciální energie. „Božství“ a základ reality samotné.

DNA 其實是一個 "量子天線",是我們通往 "統一場" 的生物橋樑。它是一個具有無限資訊和無限位能的亞量子非局部領域。這是 "神性",也是現實本身的基礎。

Luckman dodává: „Nyní jsme v pozici, kdy můžeme nahradit jak prvenství DNA, tak prvenství prostředí (epigenetika), prvenstvím vědomí.“ Jinými slovy, metagenetika.

勒克曼補充說 "我們現在可以用意識至上取代 DNA至上和環境至上(表觀遺傳學)"。換句話說,就是元遺傳學。

 

Jak ale provést aktivaci DNA?
但我們該如何活化 DNA 呢?

Když v holofraktálním vesmíru změníte systém na jedné úrovni, nebo měřítku, automaticky se tím změní všechny ostatní měřítka současně. Nelze se tomu vyhnout. Znáte to z dynamiky mysli a těla a ze způsobu, jakým nemateriální myšlenky a pocity vytvářejí v těle měřitelné biochemické změny a pochody.

在全分形宇宙中,當你改變一個層次或尺度的系統時,它會自動同時改變所有其他尺度。這是無法繞過的。你可以從身心動力學以及非物質的想法和感受在體內產生可測量的生化變化和過程的方式中了解到這一點。

Jak nás „Plejáďané“ nabádali, můžeme doslova „vědomě řídit, zamýšlet a chtít vývoj naší DNA“.

正如 "昴宿星人" 告誡我們的那樣,我們可以 "有意識地指導、意圖和意志我們 DNA 的進化"。

Máme k tomu dostupné modality a techniky, jako jsou například Solfeggio frekvence, meditace, energetické léčitelství, Wingmakers – jak hudba tak i obrazy, pěstování osobního vztahu se svým Božstvím.

我們有各種方式和技術可以做到這一點,例如索爾費吉奧頻率、冥想、能量治療、Wingmakers(音樂和圖像),培養與我們神性的個人關係。

Je důležité nezapomínat ani na poznatky současné vědy: Náš životní styl a způsob jakým myslíme, má schopnost aktivovat nebo naopak uspat určité sekvence naší DNA. Proto je velmi důležité sladit nápomocné modality a techniky spolu s životním stylem a duchovním rozvojem.

同樣重要的是,不要忘記當代科學的研究成果:我們的生活方式和思維方式能夠啟動或沉睡我們 DNA 的某些序列。因此,將有益的方式和技術與生活方式和精神發展相結合是非常重要的。

Vysoce konstruktivní duše se silnou přirozenou energií mají také schopnost svým vnitřním světlem transformovat své hmotné tělo a aktivovat v něm další sekvence DNA, což se projevuje zvýšenou citlivostí a otevřením parapsychologických schopností. Toužíte-li po aktivaci své světelné DNA, snažte se žít život, který tomu odpovídá. Buďte dobří, milující a konstruktivní.

具有強大自然能量的高度建設性靈魂也有能力用他們的內在之光改造他們的物質身體,並激活其中的其他 DNA 序列,這表現為靈敏度的提高和超心理學能力的開啟。如果你想啟動你的光 DNA,就努力過著與之相適應的生活。要善良、有愛心和建設性。


© aluska.org 2024

原文:https://aluska.org/pochopeni-aktivace-12vlaknove-dna/

留言

熱門文章